Kaufland a transmis sâmbătă, 12 noiembrie, că retrage de la comercializare un lot de „K-Classic Fistic prăjit fără sare 100 g”, după ce s-a identificat un conţinut ridicat de Ocratoxina A.

Producătorul Carl Wilhelm Clasen GmbH retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul K-Classic Fistic prǎjit fǎrǎ sare 100g, care a fost comercializat în magazinele Kaufland, precizează retailerul. Produsul menţionat are data de valabilitate 22.04.2023, lot 21029/220726001. „În cadrul controalelor de rutină s-a identificat un conținut ridicat de Ocratoxina A. Deoarece în cazul consumului pe termen lung al produsului nu poate fi exclus un risc asupra sănătății, clienții sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu consume articolul cu datele de identificare menționate mai sus”, transmite Klaufland, care a retras produsul de la vânzare.

Potrivit Kaufland, clienții se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a returna acest produs și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Pentru informații, clienții au la dispoziție numărul de telefon al Centrului Relații Clienți, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din rețelele Vodafone, Orange, Telekom și Digi-RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 – 17.00 sau în scris accesând www.kaufland.ro/contact, mai transmite retailerul.

By admin