Conferință de presă cel puțin interesantă ieri, 15.12. Primarul, despre care se știe că ține mult la imagine, a ieșit public să povestească despre ceea ce s-a întâmplat miercuri, când s-a trezit cu mascații in primărie…și nu, nu erau veniți cu plugușorul.

“Calitatea mea cu care m-am prezentat la audieri la DIICOT a fost cea de suspect motivată de semnarea tuturor autorizaţiilor de construire ale unui investitor local, actele fiind emise din 2015 până în prezent. Bin Laden a fost prins şi anihilat cu 42 de puşcaşi marini. Ieri la Iaşi au fost 46. Efectele sigur că nu sunt aceleaşi, dar modalitatea de acţiune a fost cât se poate de evidentă şi vizibilă.

Cum ar trebui să se petreacă lucrurile într-un stat de drept? O instituţie îţi cere documente. Dacă nu eşti în stare să le dai la termen, din neştiinţă sau din rea-voinţă, atunci instituţia poate apela şi la alte măsuri”, consideră Mihai Chirica.

Șocant de calm, cu o stăpânire de sine pe care rar o putem vedea nu numai la politician dar și în general, la orice om aflat în situația lui, primarul a răspuns tirului de întrebări ale jurnaliștilor sosiți în număr mare la Roznovanu, lămurind multe din aspectele dosarelor pe care edilul le-a adunat până acum.

Măcar din acest punct de vedere, jos pălăria!