În urmă cu două zile, Consiliul Județean Iași dădea cu stângul în dreptul invitând ieșenii să doneze pentru o cauza nobilă-terenuri bocce pentru copiii cu dizabilități de la Școala Gimnazială Specială “Constantin Păunescu” Iași, în timp ce, același CJ, va da o petrecere în valoare aproape de 40.000 de euro, cu peste 800 de invitați, despre care redacția noastră a scris aici:

Ieri, 3 decembrie, de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, președintele mai sus menționatei instituții a profitat puțin și și-a făcut publicitate cu ajutorul unui tânăr de care, spune el, este mândru nevoie mare de parcă ar fi contribuit el personal la realizările acestui copil deosebit.

“Astăzi, ar fi Ziua lor Internațională….a celor mai speciali dintre noi, pentru că ei dau sens și motivație familiilor lor și comunității noastre! Iar Andrei, la 35 de ani, cu peste 40 de medalii naționale și internaționale, cu decorația “Meritul Sportiv” oferită de Președintele Romaniei este unul din tinerii de bază ai familiei ieșene! La mulți ani tututor specialilor pe care îi are #Iași și #Romania!”, a postat președintele CJ pe pagina sa oficială, împreună cu o poza sugestivă.

Cum mulți dintre noi am rămas fără cuvinte față de o asemenea gogomănie, deși nu e prima dată când face asemenea “manevre”, să îi spună cineva stimabilului că este lipsit de orice etică modul în care a ales să își facă reclamă pe spinarea și munca acestui copil.

Nu-i frumos dom’ președinte, nu-i frumos…

By admin