Pentru a reuși să distribuie mii de pachete cu haine și rechizite școlare către mii de copii din familii nevoiașe din județul Iași, preotul Dan Damaschin și Asociația: “Glasul Vieții” căuta voluntari care să îi ajute la pregătirea pachetelor pentru fiecare copil.

„Luni începe școala, iar noi mai avem câteva mii de copilași de pregătit. Știți că ne-am luat angajamentul față de 10.228 de prichindei și nu îi lăsăm fără ghiozdane, îmbrăcăminte și încălțăminte de cea mai bună calitate.

Am strigat încă de acum două zile adunarea lor la depozitul nostru de fericire, de zâmbete și de fapte bune și au venit, rând pe rând, emoționați. Acesta se tot golește, pe zi ce trece, însă singuri nu ne descurcăm să îmbrăcăm atât de mulți îngerași într-un timp atât de scurt. Pentru că absolut fiecare copilaș care trece pragul nostru este riguros măsurat ca să fim siguri că primește lucrușoare potrivite, nu tricouri ori geci prea scurte, blugi prea strâmți, ghetuțe prea mici ori prea mari. Nu trebuie să existe nici o eroare în acest proces.

Avem nevoie de VOLUNTARI!!!

Așa că cerem mobilizarea pentru sâmbătă și duminică – două zile de foc.Dacă vă plictisiți în weekend acasă, dacă v-ați săturat de programele de la TV, de jocurile video, de telefoanele inteligente, veniți și faceți o faptă bună!Nevoia noastră cea mai mare vizează TRANSPORTUL. Ne – ar trebuie în jur de 1.000 DE MAȘINI care să facă drumuri dus-întors prin județ cu copiii cărora noi le oferim daruri. Dar vrem și persoane care să se miște ca albinuțele și ca furnicuțele, preluând de la ușa depozitului copilași cărora să le pregătească repede, complet și bine pachetele.

Dacă sunteți dispuși să vă implicați în această acțiune care are satisfacții sufletești mari, trimiteți un SMS la numărul de telefon 0752118108 cu mesajul „sunt voluntar transport”. Ulterior veți fi contactat ori contactată pentru detalii„, a scris preotul Dan Damaschin pe profilul sau de pe o retea de socializare.