“Preotul preferat al ieşenilor” a plecat la mare cu 250 de copii şi s-a ocupat, impreună cu voluntarii, de tot ce era necesar: vizite medicale, toalete, consumabile, mese, autocare, motorină, taxe, parcări, camere, băi, lenjerii, căni, farfurii, lingurițe, cearșafuri de plajă, jucării, deserturi, zmee, umbreluțe și, chiar cărți de rugăciuni. Dan Damaschin, neobosit parcă, nu uită insă ca are de pregătit pentru şcoală alte cateva mii de copii , cu tot ce e nevoie: haine, ghiozdan, rechizite, incăltăminte si produse de igienă.

Cum de la an la an sunt tot mai multi copii care au nevoie de ajutor, părintele face apel la oamenii cu suflet mare să ajute cu fonduri pentru completarea celor necesare inceperii noului an şcolar care bate la uşă.

Donaţiile se pot face prin intermediul Asociaţiei „Glasul Vieţii”, de care se ocupă părintele Dan Damaschin.

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)

RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)

RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire) Cod Swift BTRLRO 22

Pe Site cu cardul: https://glasulvietii.ro/campaigns/grauntele-de-mustar-2021/

În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);

Prin PayPal la următoarea adresă [email protected])

Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.f) Pentru Western Union, MoneyGram, RIA, avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.

d) Prin PayPal la următoarea adresă [email protected]

e) Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.

f) Pentru Western Union, MoneyGram, RIA, avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.