Un baiețel in varsta de 5 ani a avut parte de o surpriza inedita chiar de ziua lui de naștere: polițiștii din București au venit sa ii ureze “La multi ani” cu girofarele și sirenele pornite. Copilul este fascinat de tot ce inseamna Poliția și isi doreste enorm sa devina si el polițist.

“Mai multe echipaje din cadrul Secției 10 Poliție, cu girofaruri și sirene, au descins la o adresă dintr-o zona mai rău famată a Bucureștiului. Este vorba de casa lui Ștefan, un băiețel de 5 ani, care a avut parte probabil de cea mai frumoasă surpriză cu ocazia zilei de naștere. Colegii noștri îl cunosc pe Ștefan de mic, nu că acum ar fi foarte în vârstă. Îl știu de când veneau la intervenții în zonă, când toți fugeau în toate direcțiile la auzul sirenelor, doar el stătea fascinat în fața porții să îi vadă pe polițiști.

Mama lui l-a îmbrăcat în ținuta sa preferată, cea de polițist. L-a scos la poartă și acolo a văzut toate acele mașini de poliție care au venit de data aceasta special pentru el, pentru a-i aduce un tort și a-i ura „La mulți, mulți ani!”. Suntem siguri că Ștefan va fi colegul nostru. Până atunci îl lăsăm să crească frumos. Felicitări colegilor din cadrul Secției 10 Poliție pentru acest gest micuț care a însemnat atât de mult pentru Ștefan.”, au transmis reprezentantii Sindicatului Europol

Sursa: Sindicatul Europol