La ora 00. 03 apel prin SNUAU 112 unde un autocar cu 35 de persoane s-a răsturnat în municipiul Pașcani, din care 10 persoane au nevoie de ingrijiri medicale. Au intervenit forțe și mijloace de intervenție din cadrul cadrul inspectoratului.
La locul intervenției au fost deplasate 3 echipaje de prim ajutor calificat, 1 echipaj de terapie intensivă mobilă, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 1 autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă, 6 ambulanțe SAJ tip B, 2 ambulanțe SAJ tip C.
În urma evaluării medicale au fost transportate la spital 25 de persoane, din care 2 persoane la Spitalul de Copii Sf Maria Iași. Din totalul persoanelor 15 aveau vârste cuprinse între 14-17 ani.

Potrivit Prof. Univ. Dr. Diana Cimpoeșu, în cazul pacientei adolescente tratată de către echipajul de terapie intensivă mobilă, este vorba despre politraumatism prin accident rutier( pasager autocar) cu amputație totală de braț stâng, amputație parțială de braț drept, traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență, plăgi contuze hemifacies drept și regiunea fronto temporala dreaptă.