Salvatorii de la Patrula Sanitară au nevoie de noi, toți! Cu teamă că nu se pot descurca în anotimpul rece dar, totodată, conștienți că cei aflați în nevoie nu pot fi lăsați de izbeliște, salvatorii fac un apel la ieșenii cu suflet mare și care au posibilitatea de a dona, astfel încât să poată și ei, la rândul lor, să ajute.

“M-am pus pe calculat costurile pentru sezonul rece care urmează…
Peste 170.000 de lei costă să salvăm timp de 4 luni viețile oamenilor fără adăpost din Iași.
Fără salarii. Fără bonusuri de Crăciun și anul nou. Aceste costuri nu le punem, pentru că nu le avem și le mulțumesc pentru asta tuturor colegilor din SVA!

Suma pare mare, dar pe lună ar veni un cost de aprimativ 42.000-45.000 de lei.

Așadar, haideți să fim Împreună pentru OAMENII străzii din Iaşi! – Donează acum!

În sezonul rece din perioada 1 decembrie 2021 – 31 martie 2022, Serviciul Voluntar de Ambulanţă a intervenit la peste 800 de solicitări privind identificarea şi relocarea persoanelor fără adăpost din Iaşi!

Pe lângă acest serviciu, a asigurat şi măsurile de prim ajutor premedical la Adăpostul Temporar de Noapte “Baia Publică”.

Ne dorim ca şi în acest an să putem fi alături de aceşti oameni, iar pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru, al fiecăriua!

Voi, îi puteți ajuta pe cei aflați în dificultate, soarta fiind mai dură cu ei, prin donaţiile voastre fie ele şi alimente greu perisabile, medicamente, vouchere de benzină sau motorină, pături, perne, saltele de o persoană, haine groase, cearşafuri, role de tifon, apă oxigenată, rivanol, bani şi lista poate continua la infinit.

Sezonul trecut am REUȘIT cu AJUTORUL VOSTRU să ducem la bun sfârşit toate misiunile noastre, astfel foarte puţine persoane fără adăpost au rămaăs în stradă pe timpul iernii şi de imediat 6 ani suntem împreună alături de ei ca să îi protejăm de vitregii.

Fii alături de noi şi în acest an!
Donează 5 lei, 10 lei, 100 de lei pentru cauza noastră şi ajută-ne să putem lucra, ca ei să mai treacă peste o iarnă”, a transmis Marius Grațian Benchea.

Pentru cei interesați, iată prin ce modalități se poate dona!

Donaţii în Lei:
RO12 BREL 0005 5016 1087 0100

Donaţii în Euro:
LT29 3250 0486 3496 3989
BIC: REVOLT21

Companiile care doresc să sponsorizeze această activitate, sunt rugate să sune la 0785 901 901.

Vă mulţumim!