Centrul de zi de Asistență și Recuperare pentru Persoanele Vârstnice „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv” Protopopiatul 2 Iași inițiază și anul acesta campania „𝐏𝐚ș𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐛𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐢”, 𝐞𝐝𝐢ț𝐢𝐚 𝐚 𝐈𝐈-𝐚, în vederea strângerii de donații pentru bunicii beneficiari ai centrului social.

Misiunea Centrului „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv” este de a veni în sprijinul celor 28 de bunicuțe care au nevoie de suport și sprijin real, motiv pentru care ne propunem să oferim un coș cu bunătăți specifice perioadei pascale, care să conțină pască, cozonac, ouă, dar și alte bucate care se regăsesc în mod tradițional pe masa pregătită pentru această mare sărbătoare, bucurându-le astfel prin dăruirea unei mese de Paști îmbelșugată. Evenimentul are loc în contextul 𝑨𝒏𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒐𝒎𝒂𝒈𝒊𝒂𝒍 𝒂𝒍 𝒑𝒂𝒔𝒕𝒐𝒓𝒂ț𝒊𝒆𝒊 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒂𝒏𝒆𝒍𝒐𝒓 𝒗â𝒓𝒔𝒕𝒏𝒊𝒄𝒆 în Patriarhia Română.

Faptele bune ne fac să fim mai împliniți sufletește, mai responsabili față de societate și, ce este cel mai important, ne fac să fim cu adevărat OAMENI. Învierea Domnului nostru Iisus Hristos, centrul credinței creștine, ne cheama să biruim moartea și să trăim viața cea adevărată, care este viața în Hristos. De la El am învățat să ne iubim aproapele, să-l spijinim pe cel aflat în nevoie, să-l cercetăm pe cel singur și să oferim din cât avem, pentru că Dumnezeu nu rămâne niciodată dator, ci răsplătește fiecăruia, nu după cât a dat, ci după modul în care a dat. Dăruiți cu dragoste, iar dragostea lui Hristos va înmulți darul atât al celui care primește, dar și a celui care dă!”, a declarat Ionela Brînză-Abunei, asistent social în cadrul Protopopiatului 2 Iaşi.

Puteți susține această campanie caritabilă donând în contul 𝐑𝐎𝟑𝟔 𝐂𝐄𝐂𝐄 𝐁𝟎𝟎𝟎 𝟑𝟎𝐑𝐎𝐍 𝟎𝟖𝟐𝟑𝟔𝟒𝟕, Cu mențiunea „𝐜𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐞 𝐛𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢”.