Preotul Dan Damaschin solicita ajutorul iesenilor pentru ca peste 4100 de copii din familiii defavorizate sa primeasca ghiozdane, rechizite, imbracaminte si incaltaminte .

„În doar 10 zile sună clopoțelul, iar noi ne-am luat angajamentul față de 10.228 de copii că vor fi în rând cu absolut toți colegii lor, chiar și cu aceia care provin din familii înstărite. Vrem să le oferim ghiozdane, îmbrăcăminte și încălțăminte cel puțin la fel de frumoase. E o muncă titanică, e un efort financiar uriaș, dar emoțiile și bucuriile micuților care primesc cadourile sunt copleșitoare, așa că facem tot ce ne stă în putere să le împlinim visele. Mai mult de jumătate dintre prichindeii de pe liste și-au găsit donatori – oameni care le-au întins o mână de ajutor. Mai avem nevoie de 4.105 de îngeri păzitori. Găsim?„, scrie preotul Dan Damaschin intr-o postare pe profilul sau de pe o retea de socializare.

DĂRUIM SPERANȚĂ? 𝐌𝐄𝐑𝐆𝐄𝐌 𝐌𝐀𝐈 𝐃𝐄𝐏𝐀𝐑𝐓𝐄?

𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐭̦𝐢 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐚: Alegeți un copil din 𝐋𝐈𝐒𝐓𝐀 de mai jos și susțineți-l!

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 60 și ceva de euro, 55 lire, 71 dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „ÎMBRACĂ UN COPIL”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată, iar cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (bluză, pantaloni, geacă de toamnă, pantofi din piele și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur, adăugăm și trăistuța cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei care doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, folosind bănuții dumneavoastră și pe mine drept negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?”