Duminică, 23 octombrie, la ora 16.30, Părintele Dan Damaschin și Asociația Glasul Vieții împreună cu prințese și supereroi din cadrul echipei Zbânț lanseaza un proiect inedit la Hotel Unirea cu scopul de a-i ajuta pe copiii sărmani.

Proiectul intitulat “Poveste de Craciun” se va desfașura în luna decembrie la Hotel Unirea, Hotel Ramada, Family Market Miroslava etc.

Iesenii sunt invitați să petreacă o seara specială împreună cu familia, prietenii sau colegii intr-un cadru deosebit, cu ospaț și băuturi de zile mari dar și cu multe activități pentru copiii, precum: piesă de teatru, “Lumea poveștilor” cu cele mai îndrăgite personaje – prințese și supereroi. Distracție și voie bună cu artiști consacrați în rolurile de Elsa, Anna, Alba ca Zăpada, Ariel, Rapunzel, Spider-Man, Iron Man dar și … inevitabilul Moș Crăciun, facepainting, ateliere creative și alte multe surprize.

Tariful pentru participare se va face pe baza unei donații care reprezintă pachetul de Craciun pentru unul dintre cei 10.000 de copii sărmani ocrotiți de Asociația „Glasul Vieții”.