Unul dintre OAMENi, un preot iubit de toata suflarea din Iasi si numai, isi serbeaza astazi ziua de nastere. Parintele Dan Damaschin, cel care a pus bazele asociatiei Glasul Vietii, implineste astazi 46 de ani. Si ii sarbatoreste cum stie el mai bine si cum face de ani de zile: ocupandu-se de cei napastuiti, de cei nevoiasi, ajutand mame singure sa isi creasca copiii, ajutand mii de copii sa mearga la scoala si sa isi faca un viitor. Parintele Dan Damaschin este mandru nevoie mare si are si de ce: copiii ocrotiti de asociatia pe care o conduce cu indemanare de ani de zile merg la scoala, invata bine si ajung tineri de vaza in comunitatile in care traiesc.

Parintele este activ pe retelele de socializare unde tine in permanenta legatura cu enoriasii, donatorii si toti cei care sunt interesati de munca lui si a voluntarilor asociatiei iar intr-o postare de zilele trecute, preotul mentiona:

“In luna ce a trecut ne-am copt de munca pe santierele de la Uricani, Holboca, Dancu sau Iorcani si am dat startul “Cartierului Vietii” de la Gaureni, unde, nu peste multa vreme, vor rasari zeci de locuinte sociale pentru familiile grav afectate de saracie, dar bogate in copilasi. Ne-am copt si de dragoste langa miile de copii, care ne-au pasit pragul bisericii, pe piciorutele lor sau in bratele mamelor, in speranta unui pachetel cu lapte praf, scutecele, alimente si de ,,infrumusetare”. Si daca tot vorbim de speranta, este timpul sa daruim un GRAUNTE DE MUSTAR celor aproape 9000 de copii, care vor la ScoalA! Cum? imbracandu-i, incalțandu-i si gatindu-i cu lucrusoare noi si trainice, pentru ca inceputul scolii sa ii regaseasca frumosi, curati si demni”.

La multi ani, parinte, sa fii binecuvantat!