Un caz greu, care frange inima si răscoleste pe oricine a ajuns in atentia Asociatiei Grupul Zambetul Nostru. Este vorba despre o tânără de numai 19 ani și bebelușul ei de 10 luni. ⁣

⁣Povestea ei o spun cei de la Asociatia Grupul Zambetul Nostru.

“Începutul a fost frumos și fericit, o poveste de iubire adolescentină, care din păcate s-a finalizat într-un mod tragic. Deși și-a petrecut 11 ani din viață într-un centru de plasament, tânăra mămică pe care am cunoscut-o astăzi, și-a cunoscut marea iubire la 18 ani, s-a îndrăgostit de un tânăr și a dat naștere unui bebeluș. Din păcate, viața lor de familie nu a durat mult, căci în urma unei tragedii, la doar 6 luni, bebelușul a rămas fără tată”, a transmis Ciprian Mihalcea.

Tanara se afla in mare dificultate financiară, astfel incat a apelat la sprijinul tatălui ei o perioadă, după care a revenit în Iași pentru a-i oferi copilului ei o viață mai bună.⁣

⁣”Două zile a stat cazată la o prietenă în Iași, însă acum a rămas împreună cu copilașul ei fără un adăpost deasupra capului. ⁣În prezent aceasta este elevă în ultimul an la o școală profesională, iar directorul instituției de învățământ, impresionat de drama fetei, a contactat imediat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi. ⁣Prin intermediul frumoasei colaborari pe care Asociatia Grupul Zambetul Nostru o are cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi, am găsit rapid o cazare pentru tânăra mămică și bebeluș”, a mai spus Ciprian Mihalcea.

Cu toate că nevoia urgentă, cea de a avea un acoperiș deasupra capului a fost rezolvată, rămân multe alte nevoi pe care tânăra mamă și copilului ei le au, astfel încât cei care doresc să o ajute sunt rugați să ia legătura cu Asociația Grupul Zâmbetul Nostru.

Persoana de contact: Mihalcea Ciprian – 0744.526.036