O fetiță în vârstă de 11 ani și străbunica sa, în vârstă de 78 de ani, din comuna Valea Stanciului, județul Dolj, au decedat marți seara, după ce au fost lovite de o mașină. Cele două stăteau pe un cap de pod în fața gospodăriei lor, la volanul autoturismului aflându-se o șoferiță care luase permisul de conducere în data de 10 august, anul acesta. 

Potrivit IPJ Dolj, șoferița a pierdut controlului volanului iar autoturismul le-a lovit pe cele două, accidentul având loc chiar în fața casei victimelor.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de o femeie de 30 de ani, din Valea Stanciului, pe o stradă din localitate, a lovit o femeie de 77 de ani și o minoră de 11 ani, care erau așezate pe un cap de pod în fața curții locuinței acestora din Valea Stanciului. Din păcate, atât femeia cât și minora au decedat la fața locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Șoferița a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de ucidere din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

sursa: craiovaforum.ro