“Ai 37 de ani, o fetiță de 11 ani, o profesie pe care o îndrăgești, un soț care te iubește și pe care îl iubești, ai reușit să ai casa ta, mașina ta, într-un cuvânt ai o familie minunată și totul este perfect. Numai că într-o dimineață te trezești cu o durere puternică de cap, iei o aspirină, pleci la serviciu, durerea cedează puțin și consideri că nu este nimic grav! Dar durerea revine, este din ce în ce mai puternică, parcă cineva îți strange capul cu o menghină, nu mai poți gândi cum trebuie și nu mai trece nici cu cele mai puternice analgezice.

Atunci te gândești că trebuie să te vadă un medic. Unde? Te interesezi de un medic bun, iar în urma unor investigații amănunțite diagnosticul vine ca un fulger și parcă mai puternic decât durerea de cap ” ?????ă ???????????ă ??????-???????-???????ă ??â???”.

Trebuie să te operezi urgent dacă vrei să mai trăiești! – spun medicii. Operația va costa aproximativ 15.000 de euro și vor urma alte tratamente. Nu ai nici banii de operație, ce să te mai gândești la costurile tratamentelor ulterioare! Cam aceasta este povestea colegi noastre Vlad Maria Cristina din cadrul Secției 12 București.

Maria este de 15 ani polițistă și vrea să-și continue cariera în poliție.

Știu că nu este primul mesaj de acest gen, dar sunt sigur că o puteți ajuta și pe Maria, fie donând în contul ???????????????????????? deschis la Raiffeisen Bank pe numele colegei noastre-Vlad Maria-Cristina, fie distribuind această postare, pentru ca alți oameni să o poată ajuta. Sunt sigur că Maria va trece cu bine peste aceste momente cu ajutorul vostru și va lăsa în urmă acest episod din viața ei”.

sursa: Corpul Național al Polițistilor