Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iași intervine pentru degajarea unei persoane de sex feminin răsturnată cu ATV-ul într-un șanț, la o adâncime de aproximativ 10 m, în localitatea Coropceni, județul Iași.

La locul evenimentului se deplasează două autospeciale de intervenție și un echipaj medical de la SAJ Iași cu medic.

Update! Echipajele de intervenție au ajuns la locul evenimentului, accesul către victimă este foarte dificil, aceasta este conștientă. Acțiunea este în dinamică.

La locul intervenției a fost trimis și elicopterul de salvare aeriană.

Update! Persoana, femeie în vârstă de 50 de ani a fost scoasă de către echipajele de intervenție și este evaluată medical de echipajele medicale sosite la locul accidentului.

“Accident pe ATV în care au fost implicați soț și soție, in pădure la Coropceni. Aceștia se aflau intr-o excursie. A fost trimis elicopterul, s-a reușit extracție victimei din râpă. Drumul este greu accesibil, este vorba despre o râpă adâncă de aproximativ 10 metri, victima a fost găsită conștientă, cu fractură și luxație de cot, cu contuzie forte de coloană dorsală,cu contuzie forte toraco-abdominală. Victima, o femeie, a fost preluată de echipajul de salvarea aerian (A.D.50 ani ,) iar soțul a refuzat să fie transportat la spital, având o contuzie gleznă, el a reușit să sară de pe ATV înainte de a cădea în râpă”, a detaliat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU SMURD Iași.