În cursul nopții trecute, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 19 de ani, din comuna Tănăsoaia, bănuit de comiterea infracţiunii de viol.

Ieri, 17 septembrie, ora 14:34, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie, din comuna Tănăsoaia, cu privire la faptul că, la data de 16 septembrie, în jurul orei 21:00, fiica sa minoră, de 11 ani, a fost condusă de un tânăr cunoscut, din aceeași localitate, la o stână situată în aceeași comună, sat Nănești, unde ar fi fost violată de acesta.

Ieri, polițiștii l-au identificat pe tânărul de 19 ani și l-au condus la sediul poliţiei pentru audieri iar în urma probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Adjud cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, au fost informaţi reprezentanţii DGASPC Vrancea.