În această dimineață, la ora  07:43, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Oglinzi din comuna Răucești.
Un autoturism în care se aflau cinci persoane (3 adulți și 2 copii) a părăsit partea carosabilă și a intrat între copacii de pe marginea drumului.
La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
În urma accidentului rutier o persoană a rămas încarcerată, celelalte persoane evacuându-se până la sosirea forțelor de intervenție.
Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice și cu targa lopată au intervenit pentru evacuarea unei femei de 33 de ani din interiorul autoturismului. Aceasta a fost preluată de echipajul de la SAJ și transportată la CPU Târgu Neamț.
O fetiță de 8 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Târgu Neamț.
Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

sursa: ISU NT