O fetiţă de 3 ani din satul Lieşti, comuna Slobozia Bradulului, judetul Vrancea a murit astazi după ce a fost lovită de un autoturism.

Potrivit IPJ Vrancea, accidentul a avut loc ieri dimineaţă. Nu avem informatii cu privire la modalitatea prin care fetiţa a ramas nesupravegheată, pe drum.

Ea a fost lovită puternic de un autoturism iar in urma impactului, a fost ranită grav. Şoferul, deşi in stare de şoc, a reuşit sa o urce pe fetiţă în autoturism impreună cu o rudă de a ei şi a pornit spre localitatea Dumitreşti. Pe drum, şoferul a oprit la postul de poliţie din localitatea Slobozia Bradului şi a anuntat accidentul. Apoi a plecat spre spital.

De la Dumitreşti, copila a fost transferată la Spitalul Judeţean Focşani, unde, din păcate, medicii nu au reuşit să o salveze şi au constat decesul.

Poliţiştii vrânceni de la Serviciul Rutier efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi urmează să stabilească imprejurarile prin care fetiţa a ajuns pe drum, nesupravegheată.

foto: observatornews.ro