Potrivit primelor cercetări efectuate de catre polițiștii de la Târgu Neamț, un autoturism s-a izbit de un cap de pod in localitatea Dumbrava, comuna Timișești. Potrivit primelor informatii, conducatorul auto nu consumase alcool, iar autoturismul pe care-l conducea avea cauciucuri de iarnă.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 33 de ani, din Târgu Neamț, conducea un autoturism pe drumul național 15 B, în localitatea Dumbrava (Timișești), a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a unei femei, în vârstă de 38 de ani, din județul Iași. Bărbatul în cauză a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a declarat Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, pentru zch.ro

In cauza, a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca polițiștii să stabilească exact în ce împrejurări s-a produs accidentul.

sursa: zch.ro