Un echipaj medical a fost solicitat ieri dimineață, în jurul orei 07.49 la Biserica din Nemțișor, Neamț pentru o femeie în vârstă de 76 de ani aflată în stop cardio-respirator. Cadrele medicale sosite de urgență la fața locului au început manevrele de resuscitare însă fără răspuns, astfel că a fost pronunțat decesul.

15.08.2022, ora 07:49, Biserica din Nemţişor, pacientă sex feminin, 76 ani, diagnostic: SCR fără răspuns la manevrele de resuscitare cardiorespiratorie; victima a rămas la locul solicitării.

“La data de 15 august a.c., în jurul orei 07.50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 38 de ani, cu privire la faptul că o persoană se află în stare de inconștiență, la biserica din satul Nemțișor. Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind identificat corpul unui femei, de 76 de ani, din Brusturi. În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț, potrivit ziarpiatraneamt.ro