O femeie a fost rănită în două accidente petrecute astăzi, ultimul eveniment în care a fost implicată fiind cel de la Țigănași, în care o ambulanță a intrat în coliziune cu un autoturism. În același accident, a fost răniți atât șoferul ambulanței cât și alte trei persoane. În total, la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului “Sf. Spiridon” au fost aduse 5 victime ale evenimentului auto.

” Pacient în vârstă de 43 ani, șofer ambulanță, purtător de centură, airbag deschis, traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoștinței, traumatism vertebral minor amielic la coloana cervicală, contuzie toraco abdominală, contuzie bazin.
Pacientă PM, 72 ani, este pacienta care se afla în ambulanța implicată în accident, ce fusese implicată intr-un alt accident rutier anterior acestuia (în primul accident era pasageră spate mijloc, fără centură de siguranță, iar în al doilea accident se afla pe targa ambulanței). Prezintă contuzie toraco-abdominală, posibil fracturi costale stângi și fractură col femural stâng, plagă contuză cot dreapt. Nu declară pierderea stării de conștientă. Stabilă hemodinamic și respirator, este în investigații”, a anunțat Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.