Scandal la o școală din Slatina. O elevă a fost scoasă de la ore de profesoară, pentru că nu purta corect masca sanitară. Părinții susțin că fata are o problemă medicală, care o împiedică să respecte regula, dar și că i se aburesc ochelarii, din cauza măștii. Au mers chiar mai departe și au depus plângere la Poliție pentru rele tratamente aplicate minorilor. Cazul este acum anchetat și de oamenii legii, dar și de inspectorii școlari.

Fata de 12 ani este elevă la Școala gimnazială ,,Ștefan Protopopescu” din Slatina. Ea a fost scoasă din clasă în timpul orei de informatică. Profesoara, care este și directoarea unității de învățământ, i-a reproșat că nu poartă corect masca. Pentru că nu s-a conformat repetatelor atenționări, eleva a fost poftită afară.

Eleva a fost însoțită de un angajat al școlii, care a stat cu ea până când au fost anunțați și părinții despre incident.

Părinții elevei au sesizat Poliția și Inspectoratul Școlar cu privire la acest incident.

În ultimele zile, mai mulți elevi din clasa fetei au absentat de la oră, pe motiv că prezintă diverse simptome asociate infecției cu COVID. Dar conducerea școlii nu a putut decide dacă se impune trecerea în on line a clasei, pentru că în niciunul dintre cazuri nu a fost adus vreun document oficial.

sursa: stiri.tvr.ro