Iată că, stimați cititori, la urechile noastre ciulite au ajuns oarece bârfe de prin târgul dulce al ieșilor după ce o cunoscută “madamă” s-a declarat oripilată de faptul că “nu se există” ca într-un spital local (nu dăm nume dar vă prindeți voi pe parcurs) să mai fie testați pacienții de crocobauri și mai ales, să le fie perturbat dreptul la vizită mătușilor, unchilor, colegilor de la grădiniță, de școală sau vecinilor de cartier.

Cunoscuta vloggeriță cu aere de expertă în domeniul sănătății publice a făcut o nouă postare, cum altfel decât scrisă cu Caps Lock, ca să fie sigură că e văzută și de “amețitele și mafioții” cu două clase mai mult că trenul care încă o urmăresc.

Dar nu ăsta e miezul problemei ci cealaltă bârfă delicioasă care se aude, cum că vloggerița nu ar fi la primul contact cu dulcele târg al ieșilor deoarece ar fi vizitat, nu de mult, o clinică de înfrumusețare acolo unde o cunoscută doctoriță i-ar mai fi întins din ridurile provocate de oripilările menționate mai sus și care i-ar fi furnizat cu această ocazie și niscai bârfe de prin spital.

Bineînțeles, nu putem să credem tot ce se aude, știți cum e lumea, dar cum nu iese fum fără foc putem doar să ne imaginăm că totul e măcar pe jumătate adevărat.

Despre doctorița asta, promitem că o ținem pe aproape și revenim cu informații calde pentru că se pare că nu ar fi chiar așa sfântă cum o crede lumea…

P.S – Orice asemanare cu persoane și controale reale e pur intâmplatoare.