“Putea fi mama mea…”

La asta l-a dus gândul pe Adrian atunci când a intervenit să ajute o femeie în vârstă, plină de sânge și căzută pe jos, din cauza loviturilor unui bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, care o lovea cu o cârjă medicală din aluminiu.

Adrian se ducea în oraș spre o întâlnire cu prietenii și atunci când a văzut scena, a oprit imediat mașina și a intervenit fără să stea pe gânduri.

“Inițial, am încercat să-l opresc pe bărbat încercând să-l calmez, însă n-a fost chip. Drept pentru care am luat decizia de a-l imobiliza prin tehnici de autoapărare, învățate în școala militară, care m-au ajutat să îi salvez viața femeii. Am cerut sprijin prin 112 și, până la venirea colegilor mei politiști și a echipajului medical, am rămas lângă femeie pentru a mă asigura că este pe mâini bune.

În zilele următoare, la știri, pe Facebook, se prezenta fapta mea ca fiind una eroică. Nu aș cataloga niciodată drept eroism ceea ce am făcut. În orice altă situație, în care un semen de-ai mei ar avea nevoie de ajutor, cu siguranță, aș interveni. În fond, pentru asta am fost pregătiți încă din școala militară” a spus Adrian.

Plutonier Cirimpei Adrian este absolvent al Școlii Militare de Jandarmi de la Fălticeni, promoția 2018, iar prin intervenția lui promptă a reușit să salveze viața unei femei din Dorohoi.

By admin