Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) au efectuat, duminică, o percheziție în localitatea Flămânzi, unde au descoperit o adevărată plantație de cannabis. Un tânăr de 20 de ani a fost arestat, iar în dosar este implicată și o minoră, arată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei, cercetările au concluzionat că tânărul ar fi comercializat drogurile în localitatea Flămânzi. Anterior percheziției, a fost organizată o acțiune de prindere a acestuia în flagrant delict.

„În urma percheziției, au fost descoperite plante de cannabis, aflate la maturitate, cultivate în grădina locației, fiind ridicate 500 de grame de fragmente vegetale verzi, ustensile pentru dozarea drogurilor (grinder și cântar electronic), 16 grame de cannabis, precum și 3.000 de lei”, au transmis anchetatorii.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările vor continua sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.