Geanina este elevă în clasa a X a la Liceul Tehnologic Econimic de Turism din Iași și învață bine. Locuiește împreună cu tatăl ei și cu bunica într-o căsuță ce stă să se dărâme peste ei, undeva în cartierul Tătărași.

Deși are doar 17 ani, adolescenta a suferit și suferă enorm: a fost abandonată la 12 ani de cea care i-a dat viață, aceasta despărțindu-se de concubin, tatăl fetei, și nu a vrut să mai știe de ei. A rămas în grija tatălui și a bunicii, ambii bolnavi. Bunica este dependentă de aparatul de oxigen, și-a pierdut vederea la un ochi, iar cu celălalt abia mai vede. Tatăl ei suferă de o boală rară, care l-a adus în imposibilitatea de a munci, singurele venituri fiind alocația, bursa Geaninei și pensia mică a bunicii.

Geanina nu și-a revenit încă din șocul primit când mama ei a plecat pur și simplu și îi este foarte greu să vorbească despre asta. Cu toate neajunsurile, ea merge la școală, păstrează casă curată și își îngrijește cum poate bunica și tatăl.

Nu își dorește nimic altceva decât sănătate pentru tata și bunica însă vă spunem noi că ar avea nevoie de multe: în primul rând, căsuța sărăcăcioasă are nevoie de reabilitare urgentă pentru că e la un pas de a se dărâma, are nevoie de rechizite și haine pentru a putea merge la școală în continuare, dar și de alimente și de un laptop. Le-ar prinde bine și articole pentru curățenie dar și lenjerie de pat, prosoape.

Pentru cei interesați care au posibilitatea și doresc să o ajute pe Geanina, pot contacta Asociația Grupul Zâmbetul Nostru, asociație care a intervenit în sute astfel de cazuri, oferindu-le o șansă.

Contact: Asociatia Grupul Zambetul Nostru, director executiv Ciprian Mihalcea, telefon 0744 526 036, email [email protected]