Joi seara a avut loc ” Balul Absolvenților”, organizat de către Asociația Grupul Zâmbetul Nostru în parteneriat cu Consiliul Județean Iași și DGASPC Iași, în cadrul căreia au fost celebrați tinerii beneficiari ai unei măsuri de protecție socială la finalizarea examenelor de bacalaureat și la evaluarea națională.

Este vorba despre 8 absolvenți de clasa a VIII a, care urmează să își continue studiile la liceele din municipiul Iași dar și de 13 absolvenți de clasa a XII a care se vor înscrie la facultăți precum Medicină Veterinară, Psihologie, Teologie, Arte sau la profil tehnic. Munca lor de peste ani a fost răsplătită cu vouchere pentru a-și achiziționa îmbrăcăminte și încălțăminte dar și premii în bani, prin intermediul Asociației Grupul Zâmbetul Nostru, sumele fiind cuprinse între 200 și 350 RON.

Organizatori si parteneri: Asociația Grupul Zâmbetul Nostru, CaritAni, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Consiliul Județean Iași, Primăria Municipiului Iași, Restaurant La Castel, The Big Outlet, Fab Lab Iași, Metalo Chim Distribution, Cofetaria Blanca, BCR Social Finance.