Primăria Municipiului Iași și postul de televiziune Iași TV Life organizează cea de-a XII–a ediție a acțiunii sociale „Implică-te! Și tu poți fi Moș Crăciun!”.

Evenimentul va avea loc pe 17 decembrie 2022, în Sala Unirii (din Cinematograful Victoria), începând cu ora 10.30, și va consta în acordarea unui număr de circa 900 de pachete în valoare de aproximativ 140 de lei fiecare, acordate din bugetul Primăriei Municipiului Iaşi și din sponsorizări, și de care se vor bucura copiii proveniți din 500 de familii aflate în dificultate.

Manifestarea se va desfășura într-un cadru festiv, din care nu vor lipsi elementele specifice Sărbătorilor de Iarnă.

Acțiunea social „Implică-te! Și tu poți fi Moș Crăcun!” se adresează copiilor proveniţi din familii vulnerabile și copiilor cu dizabilități aflați în monitorizarea Direcţiei de Asistenţă Socială, Fundaţiei „Solidaritate şi Speranţă”, Fundaţiei „Star of Hope”, Fundaţiei Serviciilor Sociale „Bethany”, Fundaţiei „Salvaţi Copiii”, Fundaţiei „Alături de voi”, Fundaţiei Hecuba și Asociaţiei „Surâsul Albastru”.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Municipiului Iaşi, Direcţia de Asistenţă Socială, Ateneul Național din Iași și Iași TV Life.