Tragedie în noaptea de Crăciun! O tânără trans în vârstă de 25 de ani cunoscută în mediul online și-a pierdut viața intoxicată cu monoxid de carbon în apartamentul în care locuia, situat pe strada Țuțora din municipiul Iași.

Monalisa, spun prietenii aflați în stare de șoc, s-ar fi aflat live pe o rețea de socializare până după miezul nopții însă a adormit cu candela aprinsă iar pisica pe care o îngrijea ar fi răsturnat-o ceea ce a produs intoxicația cu monoxid de carbon și ulterior, a dus la decesul tinerei.

Fiind o oră târzie, abia dimineața în jurul orei 6 prietenii au observat în live imaginile de groază ce se derulau încă și au anunțat polițiștii și pompierii însă, din păcate, a fost mult prea târziu pentru tânără.

“In dimineața zilei de 25 decembrie a.c., poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iași ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare.

În urma verificărilor efectuate polițistii au identificat apartamentul in care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului.In cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Trupul neînsuflețit al Monalisei a fost ridicat de către medicii legiști iar expertiza IML va stabili cu exactitate cauzele ce au dus la această tragedie din noaptea de Crăciun.

Odihnă veșnică! Condoleanțe familiei îndoliate!