Două personaje controversate, același eveniment, același prezidiu. În plin scandal generat de ultima descindere a mascaților la Primăria Iași, Mihai Chirica pare că dă tot mai rău cu stângul în dreptul, imagini apărute în spațiul public arătându-l pe acesta la un eveniment organizat de către Morel Bolea, cel care deține agenția de modelling Kasta Morelly.

De reținut este faptul că Morel Bolea a fost arestat preventiv de procurori după perchezițiile din 9 noiembrie de la gruparea care ar fi racolat minori prin intermediul unui ONG și al unei agenții de modelling, însă acest lucru nu l-a convins pe Mihai Chirica să nu își mai asocieze imaginea de primar cu un individ a cărui integritate este mai mult decât îndoielnică, cu toate că tot el declara in decembrie 2020 in urma unei anchete jurnalistice a celor de la Libertatea că nu poate tolera faptele grave pentru care Morel Bolea era anchetat.

“Cer instituțiilor abilitate să se sesizeze, să facă lumină și să ia măsuri de urgență în legătură cu faptele extrem de grave prezentate în materialul de presă! Nu putem tolera așa ceva! Sunt, de altfel, foarte surprins că, deși se spune că aceste lucruri condamnabile se petrec de mai multă vreme, nu am auzit de nicio anchetă penală în acest sens!”, spunea pe atunci Mihai Chirica.

Așadar se pare că intre timp lucrurile s-au schimbat căci recent, în cadrul unui eveniment denumit Teatru de Modă la Seniorii Anului 2022, Mihai Chirica nu doar că a semnat prezența ci a fost și în juriu, imaginile fiind postate pe un site de socializare chiar de către reprezentanții Kasta Morelly. Mai mult, pe aceeași pagină apare un video în care colindători de la Kasta Morelly au ajuns la Palatul Roznovanu și l-au colindat personal pe primar.

Având în vedere că primarul este recunoscut că având mare grijă de imaginea sa publică, este de necrezut că a ajuns să se asocieze, din nou, cu un asemenea personaj, ba chiar mai mult, un banner al Primăriei Iași să apară în prin plan în fotografii.

Pentru mulți dintre noi, aceste apariții ale lui Mihai Chirica alături de Morel Bolea sunt imposibil de explicat…

Dar până la urmă căile Domnului sunt nebănuite, nu?