Micul William Solomon a suferit cât pentru o viață de adult! La 9 luni, Solomon a fost diagnosticat cu tumoare posterioară pe trunchiul cerebral, hidrocefalie iar la biopsie a reieșit că era vorba despre MEDULOPLASTOM de gradul 4.

În luna aprilie, Solomon a ajuns la Institutul Fundeni, acolo unde părinții îndurerați sperau că vor rămâne pentru o săptămână, urmând a fi transferat la o clinică din Franța. Au reușit să depășească bariera financiară cu ajutorul fundației CaritAni dar și a altor fundații din România precum și grupului de socializare ESTI DIN IASI, costurile fiind de aproximativ 200.000 de euro, doar că din păcate documentul medical necesar tranferului către clinica din Franța a întârziat foarte mult, iar O SĂPTĂMÂNĂ, timpul care era necesar pentru a i se elibera documentul s-a transformat în CINCI SĂPTĂMÂNI!

La presiunile familiei, micul Solomon a primit documentul care să permită transferul la clinică din Franța, acolo unde micuțul a ajuns în luna iunie. Din păcate, cu toate că medicii din Franța au început imediat tratamentul corespunzător, organismul lui Solomon a fost mult prea slăbit din cauza suferinței și a cedat, decedând noaptea trecută în jurul orei 00:15.

Anunțul a fost făcut de mama lui Solomon, sfâșiată de durere.

“Am atâtea întrebări în minte și mult prea puține răspunsuri… De ce a trebuit să te chinui atât, de ce ne-am luptat și am așteptat aproape o lună pentru o hârtie, de ce te-au trimis pe zbor fără să-și dea seama că era deja prea târziu? De ce a trebuit să fii tu victima unui sistem putred și răpus de nepăsare? Îmi pare nespus de rău că nu am putut face mai mult pentru tine, William! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău acolo în Rai! “, a transmis Teodora Bobeanu, mama lui Solomon.

Drama familiei nu s-a încheiat, din păcate. Costurile pentru repatrierea trupului neînsuflețit sunt prea mari pentru o familie atât de greu încercată. Pentru cei care vor să ajute pentru că micul Solomon să poată fi adus în România pentru a fi înmormântat creștinește, donațiile pot fi făcute astfel:

Beneficiar: CaritAni

Pentru donații specificați cazul:

WILIAM SOLOMON

(CIF BT): 5488520

SWIFT: BTRLRO22

🟢 Cont în LEI: RO13BTRLRONCRT0548852001

🟢 Cont în EURO: RO60BTRLEURCRT0548852001

🟢 REVOLUT – 0792306347

revolut.me/iuliaayvs

🟢 PayPal – @teodora24

Dumnezeu să il odihnească in pace!

Redacția 24iași menționează faptul că a solicitat un punct de vedere din partea conducerii Institutului Clinic Fundeni, iar în momentul în care îl vom primi, îl vom publica!