Pacienții nevoiți să își petreacă Sfintele Sărbători Pascale în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase vor avea astăzi un meniu special. Conducerea unității medicale a decis să le ofere acestora un meniu diferit față de celelalte zile, format din friptură, cozonac și ouă roșii.

“Suntem alături de pacienții noștri.
Sfintele Sărbători de Paște înseamnă familie, bucuria că suntem sănătoși, că putem petrece clipe în tihnă lângă cei dragi.
Pacienții Spitalului Clinic de Boli Infecțioase ” Sf. Parascheva” Iași din păcate, din cauza afecțiunilor care necesită îngrijire, monitorizare și tratament asistat, nu se pot bucura de aceste lucruri.
De aceea, pe lângă grija pe care le-o purtăm vrem să le introducem în meniu o parte din bucatele nelipsite pe masa de Paște.

În prima zi a sfintei sărbători pacienții cu patologii care permit un meniu diversificat vor primi ouă roșii și friptură iar la desert se vor îndulci cu cozonac.
Ne folosim de toate mijloacele la-ndemână, medicale și nu numai pentru le îmbunătăți starea de spirit, factor care nu de puține ori înseamnă o dorință mai mare din partea lor de a se vindeca, de a respecta tratamentul și de a avea grijă de sănătatea lor”, a transmis Dr. Florin Roșu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase “Sf. Parascheva” Iași.