O postare de pe pagina de socializare a lui Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne al României, postare distribuită pe pagina oficială a MAI, l-a stârnit pe Marian Godină, care nu s-a putut abține să nu “taxeze”, lucru care nu mai reprezintă un șoc pentru cei care îl cunosc și îl urmăresc pe polițistul ajuns celebru pentru replicile dure pe care le lansează în mediu online ori de câte ori are ocazia. De data aceasta, Marian Godină acuză Ministerul Afacerilor Interne că se folosește de imaginea salvatorilor pentru “a se da bine” pe lângă șef, respectiv Lucian Bode, cu referire la postările de dinainte în care erau prezentați trei pompieri care au salvat vieți omenești, unul dintre ei chiar a luat sub propriul acoperiș o familie rămasă pe drumuri după un incendiu devastator.

“După o postare cu Cornel, una cu Ciprian și una cu Sorin, le folosiți imaginea pentru a mai pupa puțin fundul șefului. Nu vă e oare rușine să puneți poze cu oamenii ăia pentru că mai apoi să-i faceți imagine acestui somnoros? Noroc cu dl Bode că altfel nu aveați de unde afla că azi e ziua SMURD”, a scris Marian Godină.

Bineînțeles, așa cum era de asteaptat, reacțiile internauților nu au întârziat să apară, iar câteva mii dintre ei au apreciat replica polițistului Marian Godină.