Petru Movilă, actualul city manager pare să aibă zilele numărate în funcție căci i se pregătește demiterea. Motivul ar fi, după cum susține secretarul general al PMP Iași, Ștefan Iulian-Dan, faptul că Petru Movilă ar fi fost surprins în mai multe rânduri dormind în timpul unor ședințe și evenimente la care trebuia nu numai să fie prezent ci să fie și… treaz. Fotografiile surprinse l-au determinat pe Ștefan Iulian-Dan să notifice Primăria Iași cu privire la faptul că au fost demarate procedurile de demitere din funcție a lui Petru Movilă, ba, mai mult, va fi organizată o manifestație în acest sens în fața primăriei, unde vor participa între 100 și 200 de persoane.

“Așa cum am promis, astăzi am demarat procedura de demitere a Administratorului Public din funcție, prin organizarea unei manifestații in 26 Octombrie, pe explanada din fața Primăriei Iași.

Justificarea acestei acțiuni o cunoașteți cu toții, lipsa activitații, absenteism, sfidarea societății civile, A IEȘENILOR și grav viciu de imagine adus instituției primarului.

În lunga perioada de aproape doi ani de “activitate” acesta a încasat aproape 23000euro/an pentru 5 intâlniri (declarate cu nonșalanță și un tupeu fără precedent în RAPORTUL DE ACTIVITATE semnat de acesta)”, a transmis Stefan Iulian-Dan.

Iată-ne, așadar, cu un pas mai aproape de eliberarea unui loc cald. Care să fie următorul city manager?

În urmă cu exact o lună, într-un scurt pamflet, redacția 24iasi aducea în atenția cititorilor o bârfă extrem de interesantă și care acum pare să aibă un sâmbure tot mai mare de adevăr. Bașca, cel ce se visează din nou pe scaunul de city manager, s-a întors la primărie. Să fie, oare, o coincidență? Experiența ne spune că NU.