Sportiv pasionat, Robert face față cu brio provocărilor aferente meseriei de luptător al Serviciului pentru Acţiuni Speciale Iaşi iar indiferent de dificultățile intâlnite la competițiile la care participă, pleacă intotdeauna cu premii, cariera lui sportivă fiind una demnă de laudat: este multiplu campion național și european atât la box, kick boxing cat și la jiujitsu brazilian.

Astfel, la ultima competiție la care a participat, Campionatul Național de jiujitsu brazilian organizat de Ministerul Tineretului și Sportului, Robert s-a intors la Iași cu medalia de aur.

“Am participat la campionatul național de brazilian jiujitsu de la Tecuci, unde am cucerit medalia de aur la no gi categoria -94 kg. A fost o competiție la un nivel foarte inalt, au fost prezenți mulți sportivi foarte buni insă am reușit să obțin rezultatul dorit.
Mă bucur și mă mândresc că pot reprezenta o structură de elită așa cum este S.A.S Iași, din care fac parte de mai bine de trei ani. Pregătirea noastră, a luptătorilor, este una continuă spre perfecționare, pentru a putea răspunde oricărei provocări întâlnite în teren”.

Până la următoarea competiție, Robert se antrenează intens minim două ore pe zi, pentru a se menține la un nivel ridicat de tehnică, forță, rezistență și concentrare.