Cu toate ca in ultima vreme cei de la Salubris SA au facut eforturi considerabile pentru a creste gradul de informare si constientizare a populatiei privind gestionarea corespunzatoare a tuturor tipurilor de deseuri si s-au cheltuit sume mari pe  containere pentru colectarea de haine pentru categoriile sociale defavorizate, cetatenii municipiului Iasi nu au invatat sa le foloseasca corespunzator sau mai bine zis, nu stiu sa respecte legea si sa nu vandalizeze containerele.

Ieri seara, unul din aceste containere, situat pe Șos. Bucium nr. 52 (langa Arcadia) avea lacatul spart si toate hainele pe care locuitorii din zona le donasera, erau imprastiate pe jos, semn ca niste “cetateni respectabili ai municipiului” s-au servit cu ce au gasit de cuviinta iar de restul nu i-a mai interesat.

Locuitorii din zona fac periodic sesizari pe acest temei, situatia se tot repeta o data la cateva saptamani cu toata bunavointa celor de la compania de salubritate care au intervenit de fiecare data cand a fost nevoie.

In concluzie, nu ne mai facem bine.

Sau, altfel spus, facerea de bine…