Cristi Predoi, cel care a creat comunitatea Pe Motoare,jurnalist cunoscut in domeniu moto, a decedat in dupa amiaza zilei de 16 iulie,intr-un cumplit accident rutier din zona Saru Dornei,judetul Suceava.

Acesta se afla cu motocicleta marca BMW pe un drum judetean din localitate cand a pierdut controlul motocicletei si s-a izbit puternic de o masina apoi a fost proiectat intr-un gard. A murit in drum spre spital,din cauza leziunilor interne.

La ultimul mesaj postat pe Facebook, liderul comunitatii Pe Motoare se afla la Toplita,alaturi de cativa localnici:”Nu intreba…Filmul vine in curand”. Din nefericire, filmul vietii acestui indragit motociclist s-a incheiat mult prea devreme, la doar 31 ani. La postarea respectiva au fost aproape 300 de comentarii de la internauti care il admirau.

“Zilele trecute îți urmăream conținutul și-ți admiram munca și bucuria de pe chipul tău. Prin tine, mulți dintre noi, am călătorit in locuri unde nu vom ajunge vreodată, am învățat lucruri pe care doar tu le explicai cel mai bine, am descoperit popoare și obiceiuri. Toate astea, datorită tie. Rămas bun Cristi.” A scris unul dintre urmaritorii lui Cristi Predoi.