Când viața te lovește, te ridici și mergi mai departe! Acesta ar fi mesajul după care se ghidează Alexandru Vasile, un bărbat din comuna Alexandru Odobescu, Călărași, cu un grav handicap locomotor.

Pe Alexandru viața l-a lovit crunt, căci nu are picioare iar una din mâini este amputată. Cu toate astea, nu se dă bătut și nu cerșește, lucrează zi-lumină la casa lui și caută de muncă pe oriunde se poate.

“Mă numesc Alexandru Vasile, sunt persoană cu handicap grav locomotor și de puțin timp mi-a fost amputată și mâna dreaptă. Cu toate acestea, continui să muncesc la finalizarea propriei locuințe însă am mari dureri și la mâna rămasă, singurul tratament care mi-ar putea ameliora și salva mâna rămasă este un tratament perfuzabil cu Vasaprostan, însă necesită deplasare timp de 30 – 40 zile la spital, iar eu locuiesc la 25 km distanță, aici apare cea mai mare problemă fiindcă trebuie plătit șofer cu mașină care să piardă ziua după mine”, a declarat Alexandru.

Bărbatul are nevoie de o rază de speranță pentru a-și putea continuă tratamentul și de a-și păstra mâna stângă însă nu cerșește ci caută de muncă.

“Stiu că Dumnezeu lucrează prin oameni, vă cer ajutorul fiindcă eu vreau să muncesc, nu să cerșesc ! Am deschis un cont bancar pentru donații pe numele meu. Maica Domnului să vă binecuvânteze ! “, este mesajul lui Alexandru.

Oricine vrea și poate să îl ajute cu o mică donație, o poate face în următorul cont:

RO75UGBI0000672009746RON

Titular: VASILE ALEXANDRU