Joi, 14 octombrie 2021, de la ora 12.00, în Sala Senat a Universităţii „Petre Andrei”, de pe strada Bălușescu, nr. 2 din Iaşi, a avut loc lansarea de carte „România fără mască – Fals tratat de pandemie”, autori fiind Prof Dr Alexandru-Vladimir Ciurea, Prof Dr Adrian Restian și Tudor Artenie. Cei trei autori au realizat o analiză a luptei cu pandemia din perspectiva medicală, socială, economică, politică și de management a situației pandemice.

Moderatorul evenimentului a fost Prof. Univ. Dr Doru Tompea, Președintele Consiliului de Administratie al Universitătii “Petre Andrei”.

Cartea a fost descrisă de către Lect. Univ. Dr Georgeta Condur ca fiind “o tomografie asupra situatiei actuale, in contextul pandemiei”.

Prof. Univ. Dr. Sorin Bocancea, Rectorul Universitatii “Petre Andrei” din Iași a spus despre „România fără mască – Fals tratat de pandemie” că are “o impresionantă bibliografie, este extrem de bine documentată și este o onoare că a fost lansată pentru prima dată la Iași”.

Printre invitatii de la acest eveniment de prestigiu, s-a aflat și Prof Dr Grigore Tinica, manager al Institutului de Boli Cardiovasculare din Iași.