Potrivit coordonatorului UPU SMURD, Prof. Univ. Dr. Diana Cimpoeșu, miercuri seara, în jurul orelor 23.30, prin apel telefonic la 112, se anunța victima unei agresiuni fizice, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a fost înjunghiat la nivelul regiunii cervicale anterioare, în sat Bosia, comuna Ungheni.

Medicul ieșean a transmis că la locul solicitării, a fost dirijat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de Poliție.

“Pacientul a fost găsit conștient, cooperant, stabil hemodinamic și respirator, cu plăgi înjunghiate (posibil cuțit) la nivel supraclavicular drept și interscapular. A fost transportat de urgență la UPU a Spitalului “Sf Spiridon” Iași unde a fost diagnosticat cu pneumotorax masiv stâng și internat în secția de Chirurgie toracică. La scurt timp a fost trimisă și o ambulanță cu asistent pentru fiul victimei, în vârstă de 15 ani, care făcut un atac de panică și a fost transportat la Spitalul de Copii “Sf. Maria” din Iași”, a declarat Prof. Univ. Dr. Diana Cimpoeșu