O femeie imobilizată la pat și mama acesteia, în vârstă de 82 de ani, și-au găsit sfârșitul într-un mod cumplit! Cele două victime au fost găsite cu gâturile tăiate, iar primele indicii duc către o fată de doar 13 ani. 

A fost demarată o anchetă pentru a afla cine a fost în stare de asemenea crimă. Femeile locuiau singure, iar cea mai fiica era imobilizată la pat, având probleme locomotorii, iar situația financiară era una foarte modestă.

Cele două femei nu mai fuseseră văzute de vineri. Un vecin care le ajuta cu aprovizionarea a fost cel care a descoperit nenorocirea, duminică dimineață. După ce a văzut-o pe bătrână fără suflare în curte, acesta a anunțat autoritățile.

Poliţiştii însoţiţi de câini special antrenaţi au căutat indicii şi urme care să îi conducă la criminal. De asemenea, au fost audiate mai multe persoane, iar primele cercetări au scos la iveală o primă ipoteză șocantă: faptul că cele două victime ar fi fost omorâte de o fată de 13 ani. Aceasta venea destul de des acasă la cele două femei și le ajuta la treburile gospodărești, în schimbul unor sume de bani.

Se pare că zilele trecute, fata ar fi fost acuzată de bătrână că ar fi luat niște bani din locuință, bani obținuți din vânzarea unui teren. Vineri, fata ar fi mers să lămurească situația.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, iar minora urmează să fie evaluată și audiată în prezența specialiștilor. Copila a fost preluată de polițiști, iar acum se află în grija reprezentanților Protecției Copilului Botoșani.

sursa: botosaneanul.ro