Judoka Vlăduţ Simionescu şi atletul Vlad Dulcescu au fost desemnaţi cei mai buni sportivi al CS Politehnica Iaşi în anul 2021, cei doi ocupând primul loc la egalitate în ierarhia publicată de club pe Facebook.

Vlad Simionescu, sportiv antrenat de Costel Năftică, a ocupat locul 9 la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la cat. +100 kg, şi a mai obţinut în acest an două clasări pe locul doi la competiţii internaţionale importante, Grand Prix-ul de la Zagreb şi Grand Slam-ul de la Abu Dhabi.

Vlad Dulcescu (antrenat de Dorin Ursache) a obţinut trei medalii de argint, una la Campionatele Europene şi două la Campionatele Balcanice (indoor şi în aer liber), toate cu ştafeta de 4×400 m. El a mai reuşit trei clasări pe podium la Campionatele Naţionale şi alte trei în Cupa României.

Pe locul secund s-a clasat trăgătorul Alexandru Saucă (antrenor Ioan Săcăleanu), la pistol, cvadruplu campion naţional şi dublu câştigător al Cupei României.

Podiumul a fost completat de Vlad Săcăleanu (antrenor Ioan Săcăleanu), specialist tot în probele de pistol, dublu campion naţional şi triplu câştigător al Cupei României.

Topul sportivilor la secţiunea Sport Olimpic – Individual

 1. Vlad Simionescu (judo)
 2. Vlad Dulcescu (atletism)
 3. Alexandru Saucă (tir sportiv – pistol)
 4. Vlad Săcăleanu (tir sportiv – pistol)
 5. Darius Făgăraş (atletism)
 6. Mihai Cochior (atletism)
 7. Mihai Axinte (tir sportiv – puşcă)
 8. Andreea Marisa Atomi (rugby VII)
 9. Ştefania Dămăchianu (atletism)
 10. Cătălin Atănăsoaei (atletism)
 11. Tudor Darie (judo)
 12. Cosmin Bucătaru (judo)
 13. Alex Panaite (judo)