Judecătorii Tribunalului Iași s-au pronunțat astăzi, 19 ianuarie, cu privire la procesul intentat de către medicul Smaranda Diaconescu împotriva actualului manager al Spitalului de Copii Iași, Alina Belu.

Magistrații au respins cererea formulată de către medicul Smaranda Diaconescu prin care aceasta contesta rezultatul concursului în urma căruia Alina Belu a câștigat postul de manager la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iași. De asemenea, magistrații obligă pe reclamantă, în speță Smaranda Diaconescu, la plata cheltuielilor de judecată.

“Respinge ca nefondată în rest acțiunea, astfel cum a fost modificată, formulată de reclamanta Diaconescu Smaranda în contradictoriu cu pârâţii Belu Alina, Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Sf. Maria” Iaşi, Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Sf. Maria” Iaşi şi Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi. Obligă reclamanta Diaconescu Smaranda la plata către pârâta Belu Alina a sumei de 5950 lei cu titlu de cheltuieli de judecată constând în onorariu avocat”, se arată în decizia publicată de Tribunalul Iași.

Decizia poate fi contestată prin recurs în termen de 15 zile.