Duminică, 17 aprilie 2022, mai multe echipaje și patrule de jandarmi, împreună cu polițiști, polițiști rutieri, polițiști locali și pompieri vor asigura măsurile de ordine la a patra ediţie a Semimaratonului de la Iaşi.

Competiția sportivă se va desfășura începând cu ora 09.00 și va avea mai multe curse distincte: semimaraton, cursele de 2,5 Km, 5 km și 10 km, precum și cursa de copii.

Duminică, 17 aprilie a.c. începând cu ora 07.30, pentru delimitarea zonelor și traseelor de concurs, vor fi amplasate garduri metalice și bandă inscripționată.

În funcţie de stadiul desfăşurării evenimentului, pentru delimitarea zonelor și asigurarea protecţiei participanţilor, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată în ziua Semimaratonului, între orele 07.30 – 15.00.

În vederea evitării oricăror situaţii de natură să tulbure buna desfăşurare a manifestării, jandarmii recomandă persoanelor care participă sau asistă la eveniment să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură.