În această dimineață, pompierii militari suceveni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la un autoturism, pe șoseaua de centură a municipiului Suceava (tronsonul dintre „Zidul morții” și localitatea Sfântu Ilie). Flăcările au afectat plafonul mașinii și alte elemente combustibile, iar cauza probabilă a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.
În timp ce lucrau pentru lichidarea incendiului, militarii au observat un accident rutier, produs la o distanță de aproximativ 600 de metri de locul misiunii lor, și au solicitat prezența echipajelor specializate pentru a gestiona intervenția. În urma coliziunii dintre două autoturisme, o persoană a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital de către o ambulanță SMURD.
Echipajul de descarcerare din modulul SMURD trimis la locul evenimentului rutier, a asistat, ulterior, la producerea unui nou accident, pe același tronson de drum. De această dată, au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, iar șoferul vehiculului din urmă a rămas încarcerat. Pompierii militari au extras victima, care era conștientă și cooperantă, și au predat-o unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ), trimis în sprijin la locul accidentului. Ulterior, și această persoană a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.