Incendiu produs la un apartament în municipiul Iași, pe strada Canta, la nivelul unui frigider în urmă cu câteva minute. Potrivit primelor informații, apartamentul este inundat cu fum, însă din fericire nu sunt victime.

Pompierii ieșeni intervin cu 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, un echipaj de salvare de la înălțimi și un echipaj de prim ajutor calificat.

Până la sosirea pompierilor, din apartament 2 persoane s-au autoevacuat, iar 2 persoane au fost evacuate de către echipajele de intervenție. Din bloc au fost evacuați 13 locatari, 3 persoane au fost asistate cu atac de panică.

“Au fost evaluate 2 victime, un bărbat în vârstă de 49 ani, cu obezitate de gradul 3 și atac de panică, care refuză transportul la spital, iar a două victimă, un bărbat în vârstă de 73 ani, cu atac de panică și intoxicat cu monoxid de carbon, trimis cu echipajul de prim ajutor cu un medic rezident la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului “Sf. Spiridon”, a transmis Prof. Univ. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

By admin