În această seară, prin apel la numărul unic de urgență 112 a fost anuntat un incendiu produs la o casă, în municipiul Iasi, pe strada Simion Barnutiu.

La locul intervenției se deplasează din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași trei autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor calificat.

Update!

Este o casă batrânească de aproximativ 100 de metri pătrați.La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta generalizat.

La locul intervenției au fost găsite 2 victime carbonizate, iar alte 2 victime sunt evaluate medical la locul intervenției.

Cele doua victime care au fost asistate medical sunt transportate la spital.

“Incendiu in Copou, la casă, lângă Inspectoratul de Poliție. Au intervenit un echipaj de prim ajutor și ambulanța cu medic. Echipajul de prim ajutor a preluat 2 victime conștiente (mama, în vârstă de 84 ani si fiul, în vârstă de 52 ani cu handicap), ambele persoane autoevacuate, cu atac de panică iar 2 victime au fost găsite carbonizate. Momentan încă se caută alte posibile victime (nu avem informații legate de câte persoane locuiesc in casă)”, a transmis Prof. Univ. Dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.