In timp ce încercau să evite traficul blocat din cauza accidentului mortal de la Lețcani, alte doua autoturisme au întrat în coliziune pe strada Ștefan cel Mare din aceeași localitate.

“Accident rutier produs în loc. Lețcani, pe strada Ștefan cel Mare, între 2 autoturisme, în urma căruia au rezultat 4 victime, conștiente. Două victime sunt transportate la spital în urma evaluării medicale”, au anunțat reprezentanții ISU Iași.

Prof. Dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU SMURD Iasi”

“A mai fost încă un accident la Letcani intre 2 mașini, au fost implicate 4 persoane. La caz au fost dirijate echipajul de primajutor de la Harlau, unul de la Podul Iloaiei, ambulanta SAJ tip b2. Șoferul, B.V. 39 ani, singur în masina,a suferit un traumatism craniocerebral cu pierderea starii de constienta, traumatism craniofacial, plaga contuza parietal stanga, traumatism umăr drept. A fost preluat de echipajul de prim ajutor Podu Iloaiei și va merge la Spitalul de Neurochirurgie. În a 2 a mașina erau 3 persoane, șoferul și pasager spate au refuzat asistenta medicala si transportul la spital, pasager dreapta fata, D.R. 58 ani fără centura de siguranță a suferit traumatism craniocerebral cu pierderea starii de constienta, traumatism craniofacial, epistaxis anterior drept a fost preluata de echipajul de primajutor Harlau și va merge la UPU a Spitalului de Neurochirurgie”.