Chelului îi trebuie tichie de mărgăritar, era o vorbă din bătrâni. În curând ieșenii își vor arunca pungile cu gunoi în containere la preț de apartament cu două camere, se anunță într-un comunicat pe pagina oficială a municipalității.

Economie la sânge, ne sfătuiesc autoritățile: reducem cu 2 grade temperatura din case, ne facem praf degetele bâjbâind pe întuneric după mobilier, mâncam mai puțin și eventual pe regim vegetarian căci vremurile se anunță a fi grele rău de tot.

Cu toate acestea însă, mai-marii urbei au decis să achiziționeze 275 de insule ecologice digitalizate în valoare totală de 13 milioane de euro! Dacă aveați cumva impresia că s-a adăugat în 0 din greșeală, vă înșelați, căci fix atât costă: 13 MILIOANE DE EURO! Iar dacă matematica nu ne joacă feste, fiecare din aceste insule ecologice digitalizate va costa aproape 48.000 de euro.

Practic de banii ăștia, nu ne mai trebuie apartamente… și oricum nu ni le vom mai permite. După această achiziție, vor curge râuri de lapte și miere și va dispărea sacoșa cu sacoșe pe care fiecare român o adună, să fie acolo…

O curiozitate numai… de 48.000 de euro, containerele astea dau și apă caldă și știu să facă și cartofi prăjiți?!

By admin